Audit & Assurance

Voor de controle van uw jaarrekening, controleopdrachten in de zorgsector en overige assuranceopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan voor een dienstverlenende aanpak met een vast en deskundig team.

Controle jaarrekening

Het kan echt anders! Ervaart u de jaarlijkse accountantscontrole als een wettelijke verplichting zonder toegevoegde waarde? En heeft u elk jaar een ander aanspreekpunt? Wij voeren de accountantscontrole op een dienstverlenende manier uit!

Controle in zorgsector

Voor de jaarrekeningcontrole van uw zorginstelling bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zitten wel op u te wachten! Wij beschikken over kennis en ervaring in de zorgsector. Deze kennis hebben wij opgedaan bij kleine en grote zorginstellingen. Wij voeren de controle uit op een dienstverlenende manier met oog voor de mens. Vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Beoordelen jaarrekening

Wilt u graag zekerheid van uw accountant maar bent u niet verplicht om een accountantscontrole te laten uitvoeren, dan is de beoordelingsverklaring en mooi alternatief. Geen uitgebreide controle maar wel een accountantsverklaring bij uw jaarrekening met een mate van zekerheid! In sommige branches kan een beoordelingsopdracht wel verplicht zijn zoals in het notariaat en in de zorgsector. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Overige Assurance opdrachten

Heeft uw organisatie een subsidie ontvangen en moet u daarover verantwoording afleggen met een accountantscontrole, dan voeren wij deze graag voor u uit! Naast controles van subsidieverantwoordingen verstrekken wij ook inleenverklaringen voor omzetbelasting en loonbelasting. Kortom een verklaring met zekerheid op maat!

Menu