Header diensten

Audit & Assurance

Onze kwaliteiten bestaan uit een groot palet aan dienstverlening. Naast advisering en ondersteuning zijn wij ook gespecialiseerd in de werkzaamheden van Audit & Assurance.

Bent u bij wet verplicht om de jaarrekening of andere verantwoordingen te laten controleren door een onafhankelijke accountant en bent u op zoek naar een dienstverlenende organisatie waarbij u niet elk jaar hetzelfde verhaal opnieuw hoeft te doen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij steken de controle namelijk dienstverlenend in en zorgen voor een vast en deskundige teamsamenstelling. Hierdoor hoeft u niet ieder jaar hetzelfde verhaal te vertellen.

Wij stemmen onze aanpak, de teamsamenstelling, planning maar vooral ook de kosten van de controle van te voren met u af! Hierdoor weet u waar u aan toe bent en verloopt de controle efficiƫnt en effectief. Geen verassingen!

Ook achteraf ontvangt u naast de controleverklaring van ons ook een presentatie van onze bevindingen en adviezen. Kortom een verplichte controle in een dienstverlenend jasje.

Neem direct contact op

Versturen