Audit & Assurance

Onze kwaliteiten bestaan uit een groot palet aan dienstverlening. Naast advisering en ondersteuning zijn wij ook gespecialiseerd in de werkzaamheden van Audit & Assurance.

Bent u bij wet verplicht om de jaarrekening of andere verantwoordingen te laten controleren door een onafhankelijke accountant en bent u op zoek naar een dienstverlenende organisatie waarbij u niet elk jaar hetzelfde verhaal opnieuw hoeft te doen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij steken de controle namelijk dienstverlenend in en zorgen voor een vast en deskundige teamsamenstelling. Hierdoor hoeft u niet ieder jaar hetzelfde verhaal te vertellen.

Wij stemmen onze aanpak, de teamsamenstelling, planning maar vooral ook de kosten van de controle van te voren met u af! Hierdoor weet u waar u aan toe bent en verloopt de controle efficiƫnt en effectief. Geen verassingen!

Ook achteraf ontvangt u naast de controleverklaring van ons ook een presentatie van onze bevindingen en adviezen. Kortom een verplichte controle in een dienstverlenend jasje.

Neem direct contact op

Versturen

Bekijk meer Diensten

Meer lezen