Header diensten

Belastingadvies

Belastingaangiften gelden voor particulieren én bedrijven. Behalve de daadwerkelijke aangiften adviseert WEA Rivierenland u over de beste fiscale en juridische structuur van uw bedrijf. We staan u bij met de te ondernemen fiscale stappen, zodat u later van een zo laag mogelijke belastingdruk profiteert. Wij positioneren uw financiële en fiscale belangen optimaal binnen de kaders van de wet.

WEA heeft met de belastingdienst het convenant Horizontaal Toezicht getekend. Hierdoor heeft u sneller zekerheid: Uw aangifte leidt in principe direct tot een definitieve aanslag en u krijgt eerder uw geld terug. Ook de aangifte omzetbelasting is direct definitief, wat leidt tot eerdere terugbetaling.

WEA Rivierenland biedt u snel antwoord bij fiscale twijfels. We zijn uw aanspreekpunt bij de belastingdienst en geven snel duidelijkheid over fiscale risico’s. Zo voorkomen we onzekerheden.

Onze belastingadviseurs zijn aangesloten bij Het Register Belastingadviseurs. Dat biedt een extra waarborg, want de term belastingadviseur is niet wettelijk geregeld. Doel van de federatie is onder meer de professionaliteit van het beroep te waarborgen en te vergroten.

Neem direct contact op

Versturen