Header diensten

Loonadministratie

U wilt dat de loonadministratie voor uw medewerkers uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd. Het moet exact kloppen en u wilt geen enkel fiscaal voordeel onbenut laten voor uw onderneming en voor uw medewerkers. WEA Rivierenland ontzorgt u op het gebied van de loonadministratie en geeft u pro actief advies.

Neem direct contact op

Versturen

Met ingang van 1 januari 2019 maken wij gebruik  van de salarissoftware van Loket.nl.

Met Loket.nl bieden wij u een overzichtelijke online applicatie waarbij u altijd, op ieder device, uw personeels- en salarisgegevens bij de hand heeft.  U als werkgever bepaalt zelf welke functionaliteiten u gebruikt en op welke manier u samenwerkt  met uw accountant en werknemers.

Voordelen van het werken met Loket.nl

1.  HRM functionaliteiten. Naast een salarissysteem beschikt Loket.nl  over uitgebreide HRM-functionaliteiten. De applicatie faciliteert onder ander in het bijhouden van ziekteverzuim, het vastleggen van verstrekkingen en het laten aanvragen van verlof.

2. Digitale dossiers. Het is mogelijk om documenten overzichtelijk te archiveren in een veilig, digitaal HR-dossier.  Zowel uw werkgeverdossier, als de persoonlijke dossiers van uw werknemers kunt u in deze omgeving veilig bewaren.

3. Signalen. Loket.nl beschikt over diverse, vooraf ingestelde signalen. De signalen herinneren u  automatisch aan belangrijke gebeurtenissen binnen uw organisatie. Bijvoorbeeld de einddatum van een arbeidscontract of een jubileum van een werknemer.

4. Werknemerloket. De werknemers  hebben een eigen (persoonlijke) online omgeving. In deze omgeving kunnen zij hun loonstrook raadplegen, maar ook declaraties indienen en hun persoonlijk dossier inzien.

5. Koppelingen. Loket.nl heeft meer dan 75 actieve koppelingen met andere bedrijfsapplicaties zoals tijdregistratiesystemen, boekhoudsystemen en online dashboards.

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer kunnen betekenen, neem contact op met Peter Jan Griffioen of Marije de Bruijn.