MKB Accountancy

Cijfers samenstellen is belangrijk, iets met die cijfers doen is nog veel belangrijker. Waar het om gaat, is dat u voor de korte en de lange termijn de juiste keuzes maakt voor uzelf en uw onderneming.

Financiële administratie

U kunt uw financiële administratie zelf bijwerken of geheel aan ons uitbesteden. Wij werken uw administratie bij in de frequentie die u wilt. Werkt u uw administratie zelf bij, dan begeleiden wij u waar nodig. Wij hebben kennis en ervaring met diverse softwarepakketten.

Samenstellen jaarrekening

Uiteraard stellen wij de jaarrekening graag voor u samen, maar wij doen meer. We bespreken de jaarrekening met u, vergelijken de cijfers met uw branchegenoten en kijken samen met u naar de toekomst. Investeren, financieren, herstructureren? Wij bekijken de mogelijkheden met u.

Bedrijfseconomisch advies

We kijken graag samen met u naar de toekomst. Heeft u een financiering nodig? Dan helpen wij u bij uw financieringsaanvraag. Wilt u uw bedrijf overdragen aan uw kinderen of toch liever verkopen aan derden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag de juiste bedrijfseconomische keuzes te maken.

Fiscale dienstverlening

Onze fiscale dienstverlening strekt zich uit tot het verzorgen van de fiscale aangiftes, tot aan het opstellen van een integraal fiscaal plan voor u en uw onderneming. Wij helpen u om op het juiste moment de juiste fiscale keuzes te maken.

Innovatie met Joost

WEA Rivierenland zet zich de komende jaren in op een uniek concept JOOST. JOOST is een totaal concept op het gebied van administratieve dienstverlening en advisering. Met JOOST zit uw administratie in de cloud, is uw administratie ‘realtime’, kijken wij samen met u vooruit, denken we in kasstromen en ontvangt u van ons een innovatieve online rapportage.

Lees hier wat JOOST uniek maakt

Menu