Uw contactpersoon

Neem contact met mij op  Financiële administratie

  Het voeren van een financiële administratie is wettelijk verplicht en is de basis voor betrouwbare jaarcijfers en juiste fiscale aangiftes.  Maar uw administratie is meer waard. Een goed opgezette financiële administratie geeft u een schat aan informatie waar u echt wat mee kunt. Wij helpen u graag om er uit te halen wat er in zit.

  Uitbesteden of niet?

  U kunt uw administratie zelf bijwerken maar u kunt dit ook door ons laten doen. Het uitbesteden van uw administratie levert u en uw medewerkers tijd op, tijd die u kunt besteden aan uw onderneming. Wij werken de administratie bij in de frequentie die u fijn vindt. Dagelijks, wekelijks, maandelijks, het is allemaal mogelijk.

  Online facturatie

  Wij adviseren u te factureren vanuit een ERP systeem of een online module. Met een online facturatiemodule bespaart u tijd en voorkomt u veel gemaakte fouten zoals een onjuiste factuurnummering of verkeerde BTW-berekening. Door een koppeling met de boekhouding heeft u altijd inzicht in de openstaande facturen en stuurt u eenvoudig een herinnering. Daarnaast heeft u altijd en overal toegang tot de verstuurde offertes, facturen en statistieken.

  Online boekhouding

  Wij maken veelal gebruik van Twinfield of Exact in combinatie met Basecone. Door gebruik te maken van deze systemen is uw administratie volledig digitaal. Alle bonnen en facturen staan overzichtelijk in één digitaal archief.  Doordat alles webbased is, heeft u enkel een device met een internetverbinding nodig om uw administratie te raadplegen. Thuis, op kantoor, bij uw klant of onderweg? U kunt altijd bij uw financiële administratie. Daarnaast is uw financiële administratie te koppelen met diverse ERP pakketten en webshops. Door deze koppelingen bereikt u een maximale efficiëntie en voorkomt u fouten.

  Ook als u gebruik maakt van een ander boekhoudpakket, kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met diverse pakketten zoals: Accountview, Imuis, Moneybird, Reeleezee, Snelstart etc.

  Online dashboard

  Wij maken de informatie uit uw administratie graag voor u inzichtelijk. Wij presenteren uw cijfers in een gebruiksvriendelijk online dashboard. Het dashboard geeft u inzicht in de resultaten van uw onderneming. Indien gewenst vergelijken wij voor u de cijfers met voorafgaande periodes, de begroting en maken wij samen met u een prognose.

  Innovatie met JOOST

  Bent u toe aan een eigentijdse vorm van “Finance” voor uw onderneming? Dan hebben wij voor u het totaal concept JOOST. JOOST biedt u realtime inzicht in uw financiële positie. Met JOOST kijken we vooral vooruit; wij maken samen met u een begroting en een forecast en stellen deze bij waar nodig. Wij denken niet alleen in termen van ‘winst en verlies’ maar bekijken ook samen met u de ‘kasstromen’. Benieuwd naar JOOST?

  Kortom wij doen er alles aan om uw financiële administratie zo efficiënt mogelijk in te richten en eruit te halen wat er in zit. Het resultaat voor u: besparing van uw kostbare tijd en betrouwbare en bruikbare informatie waar u echt iets aan heeft.

  Menu