Ons netwerk

SRA gecertificeerd

WEA Rivierenland is een SRA gecertificeerd kantoor. Bij een SRA kantoor bent u verzekerd van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. SRA-kantoren hebben feeling met het ondernemersklimaat, beschikken over een breed netwerk en hebben kennis van uw branche. Via de SRA Branche-in-Zicht database beschikken wij als SRA-adviseur over unieke data en kennis van tal van branches.

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met ruim 900 vestigingen in Nederland. Het SRA versterkt de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Het SRA hanteert hoge kwaliteitsnormen voor de accountantskantoren die bij haar zijn aangesloten.  Door bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). De NBA vormt de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij. In het accountantsregister van de NBA staan alle accountants in Nederland ingeschreven. Zo ook de accountants van WEA Rivierenland. De accountant heeft vanwege zijn of haar cruciale rol in de maatschappij een wettelijk beschermde titel. De NBA beschermt de titels (RA en AA) en bevordert een goede beroepsuitoefening. De NBA doet dit onder andere door het stellen en handhaven van gedrags- en beroepsregels.

Koning Willem I College

Sinds 2023 is WEA Rivierenland een erkend leerbedrijf voor studenten van het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Netwerk A2

WEA Rivierenland is lid van Netwerk A2. Elke twee weken komen de leden van Netwerk A2 op vrijdagochtend bijeen. Het doel van de vereniging is het onderling bijdragen aan acquisitie, maar ook omzet genereren en samenwerkingsmogelijkheden vinden voor haar leden. Dit alles onder het genot van een ontbijtje. Voor ons kantoor neemt Wim Versteeg deel aan het netwerk.

Avans Hogeschool

Regelmatig lopen derdejaarsstudenten van de opleiding Accountancy van Avans Hogeschool stage bij ons. In een periode van ongeveer 20 weken laten wij de studenten kennismaken met ons vak. Daarnaast zijn voor verschillende eerstejaars studenten Praktijkbuddy. In vier bijeenkomsten per jaar delen wij onze ervaring en fungeren wij als vraagbaak.

ZakelijkPlatform.nl

Onze accountants en adviseurs vindt u terug op ZakelijkPlatform.nl. ZakelijkPlatform is één centrale plek voor diverse professionals, zoals; juristen, consultants, marketeers, notarissen etc. ZakelijkPlatform richt zich niet op één specifieke tak van de zakelijke dienstverlening, maar bundelt juist alle expertise op hun platform. Zij willen professionals vindbaar maken voor het bedrijfsleven en ervoor zorgen dat de juiste personen met elkaar in contact komen; direct, zonder omwegen én zonder kosten. 

Menu