Uitzendkracht
Solliciteren? Voor echte kanjers maken we altijd plaats. 
bekijk vacatures

Werken bij WEA Rivierenland

Met plezier naar je werk bij WEA Rivierenland

Mensen bij WEA Rivierenland gaan met plezier naar hun werk. Dat is een belangrijke voorwaarde, want alleen als je plezier hebt in wat je doet, kun je ook succesvol zijn in wat je doet.

Als je op zoek bent naar een baan, kijk je naar de professionaliteit, de carrièrekansen en de beloning. In de praktijk blijken er veel belangrijkere redenen te zijn om ergens met plezier te werken: persoonlijke ontplooiing, menselijke contacten, ruimte voor eigen inbreng en initiatief, waardering van collega's en klanten. Bij WEA Rivierenland vind je voldoende expertise om je talenten te testen én te versterken. Bij WEA Rivierenland kies je voor groei en ontwikkeling, door de manier waarop we met elkaar samenwerken, de intensieve contacten met onze klanten en dit alles in een prettige, informele sfeer.

De accountants van WEA Rivierenland staan stevig met beide voeten op de grond, midden in de praktijk van onze ondernemers. Spreekt je dit aan en heb je frisse ideeën en een heldere visie op accountancy en/of advisering, kijk dan eens naar onze vacatures en reageer.

Solliciteren
Wil je ook met plezier naar je werk en kies je voor een werkgever met verstand van jouw vak? Aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen. Voor echte kanjers maken we altijd plaats!

WEA Slider
WEA Rivierenland groeit, en is daarom op zoek naar een:

Enthousiaste en ambitieuze Assistent Accountant (Zaltbommel 40 uur)

Lees meer