Personeel lonen

Het verwerken van salarissen is vaak een arbeidsintensieve taak die veel kennis vereist. Wij ontzorgen u op het gebied van de loonadministratie en geven u pro actief advies. Wij hebben alle kennis in huis over de relevante wet- en regelgeving en bepalingen in cao’s waar u mee te maken krijgt.

Personeels- en salarisadministratie

Voor het verwerken van de personeels- en salarisadministratie maken wij gebruik  van de salarissoftware van Loket.nl. Met Loket.nl bieden wij u een overzichtelijke online applicatie waarbij u altijd, op ieder device, uw personeels- en salarisgegevens bij de hand heeft.  U als werkgever bepaalt zelf welke functionaliteiten u gebruikt en op welke manier u samenwerkt met ons en met uw medewerkers.

Ondersteuning en advies

De complexe wet- en regelgeving omtrent loonheffingen en bepalingen in cao’s veranderen vaak. Wij houden de veranderingen in de gaten en houden u op de hoogte over deze veranderingen. Daarnaast ondersteunen wij u graag bij de meest uiteenlopende vragen die u als werkgever heeft. Of dit nu gaat over de hoogte van het loon, de inhoud van een arbeidscontract of subsidiemogelijkheden, u bent bij ons aan het juiste adres.

Menu