WEA Rivierenland sluit zich aan bij WEA Deltaland

Met enthousiasme kondigen we aan dat WEA Rivierenland zich per 1 januari 2025 gaat aansluiten bij WEA Deltaland. In het kort betekent dit:

  • WEA Rivierenland sluit zich aan bij WEA Deltaland;
  • De vennoten van WEA Rivierenland: Wim Versteeg, Erik de Bruin en Geert van Herwijnen blijven alle drie actief op de kantoren Zaltbommel en Culemborg en blijven het vertrouwde aanspreekpunt voor u als klant;
  • Erik de Bruin en Geert van Herwijnen treden wel uit als vennoot;
  • Wim Versteeg wordt vennoot van “het nieuwe” WEA Deltaland.

De overwegingen

Verschillende ontwikkelingen zijn de aanleiding voor deze verandering. Afgelopen jaren heeft WEA Rivierenland een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Die groei willen we vasthouden, zodat we een goede positie behouden in de veranderende markt. Natuurlijk zijn er ook persoonlijke overwegingen bij Wim, Erik en Geert die een rol hebben gespeeld.

Wim, als jongste vennoot en accountant pur sang, wil graag blijven ondernemen met de voorkeur dat te doen in een grotere professionele organisatie.

Geert, als oudste vennoot, komt het beste tot zijn recht in zijn rol als senior adviseur voor ondernemers en coach voor zijn collega’s. Daarnaast is hij inmiddels ook als Register Valuator (RV) actief bij WEA dochter: Rivierenland Corporate Finance op het gebied van aankoop, verkoop en waardebepaling van ondernemingen. Geert was hierdoor de laatste jaren al minder operationeel actief in het accountantskantoor. Hij blijft als accountant en adviseur ook na 1 januari 2025 betrokken bij zijn WEA klanten.

Erik had de afgelopen jaren al een parttime rol binnen WEA Rivierenland, omdat hij ook actief is met twee andere eigen ondernemingen. Ook Erik blijft na 1 januari 2025 als relatiebeheerder en adviseur werkzaam en zal deze parttime rol ongewijzigd blijven vervullen voor WEA.

WEA Deltaland

WEA Deltaland is net als WEA Rivierenland lid van de WEA Groep. De organisatie en de cultuur binnen WEA Rivierenland en WEA Deltaland zijn identiek. U staat als klant centraal, u kent de vennoot binnen het kantoor die verantwoordelijk is voor uw zaken. WEA Deltaland is met 8 vennoten,160 medewerkers en 7 kantoren een slag groter dan WEA Rivierenland met haar 2 kantoren en 32 medewerkers.  Door het samengaan kunnen we nog beter inspelen op de ontwikkelingen binnen onze branche en vraagstukken van u als klant. We krijgen meer expertise in huis en kunnen een breder dienstenpakket aanbieden bijvoorbeeld op het gebied van HR en organisatieadvies.

Binnen WEA Deltaland heeft elke vestiging een eigen team, een eigen klantenpakket en een eigen vennoot die leiding geeft aan het kantoor. Voor de kantoren Zaltbommel en Culemborg neemt Wim Versteeg de leiding op zich. Aan de teams verandert niets. U houdt uw huidige contactpersoon en ook de dienstverlening blijft ongewijzigd. We zijn WEA en blijven WEA!

Vestigingen WEA Deltaland (Brielle, Dordrecht, Druten, Groot-Ammers, Kesteren, Middelharnis en Oud-Beijerland) en de vestigingen van WEA Rivierenland (Culemborg en Zaltbommel)

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Menu