Nieuws

Bekijk hier recente nieuwsberichten

Geld lenen van uw eigen BV?

Als directeur-grootaandeelhouder kunt u geld lenen van uw eigen BV. Maar, excessief geld nemen kan met het nieuwe wetsvoorstel andere gevolgen hebben. Lees in het artikel verder over deze gevolgen.

Werknemer arbeidsongeschikt?

Heeft u een medewerker die ondanks arbeidsongeschiktheid uit dienst gaat? Wat zijn de mogelijkheden om uw medewerker weer aan het werk te krijgen, welke vergoeding heeft u als werkgever recht op en wat kunt u zelf doen om achterstanden voor herbeoordeling tegen te gaan?

Deal or no-deal (Brexit)?

Op 29 maart 2017 heeft het Verenigd Koninkrijk de EU-landen officieel laten weten dat ze uit de EU willen stappen. Vanaf dat moment ving de tweejarige onderhandelingstermijn aan. Het lidmaatschap van de EU van het Verenigd Koninkrijk eindigt derhalve om middernacht (Nederlandse tijd) op 29 maart 2019.

Agro Actueel maart 2019

Via Agro Actueel houden wij u op de hoogte van allerlei ontwikkelingen die mogelijk belangrijk kunnen zijn. Lees snel verder.

Hoe Rutte III u misleidt?

Wat betekent het nu eigenlijk nu uw loonstrook 2019 er anders uit ziet dan voorheen? Houd u daadwerkelijk meer over onder aan de streep?
Glen Huijzers van WEA Deltaland schrijft hierover in zijn blog.

Agro Actueel januari 2019

Via Agro Actueel houden wij u op de hoogte van allerlei ontwikkelingen die mogelijk belangrijk kunnen zijn. Lees snel verder.

Hoe Van Noord Zaltbommel, WEA Rivierenland werd!

In december 2017 sloot Van Noord Accountants & Belastingadviseurs Zaltbommel zich bij WEA Accountants & Adviseurs aan. Het kantoor, ook toen al onder leiding van drs. Geert van Herwijnen AA, Erik de Bruin RS en Wim Versteeg MSc AA, ging zelfstandig verder onder de naam WEA Rivierenland.

Lees verder

Neem contact met ons op

Contactformulier