Werken bij

Wij vinden het belangrijk dat de mensen bij WEA Rivierenland met plezier naar hun werk gaan. Plezier in je werk is belangrijk! Als je plezier hebt in wat je doet, kun je succesvol zijn in hetgeen je doet.

Bij WEA Rivierenland kies je voor groei en ontwikkeling, door de manier waarop we met elkaar samenwerken, de intensieve contacten met onze klanten en dit alles in een prettige informele sfeer.

De accountants van WEA Rivierenland staan stevig met beide voeten op de grond, midden in de praktijk van onze ondernemers. Spreekt dit je aan en heb je frisse ideeën en een heldere visie op accountancy en/of advisering, kijk dan eens naar onze vacatures en reageer.

Solliciteren

Wil je ook met plezier naar je werk en kies je voor een werkgever met verstand van jouw vak? Aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen. Voor echte kanjers maken we altijd plaats!

Stagiaires

Daarnaast maakt wij graag tijd vrij voor het begeleiden van studenten en stagiaires. Wij begeleiden jaarlijks 3e jaarsstudenten bij hun meewerkstage. Daarnaast zijn wij praktijkbuddy voor enkele studenten van Avans Hogeschool.

Ben je nog op zoek naar een stageplaats? Of wil je weten of accountancy iets voor jou is? Neem dan contact met ons op.

Onze Vacatures

Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Salarisadministrateur voor minimaal 32 uur per week. Als salarisadministrateur bij WEA Rivierenland verzorg…
Bekijk vacature

Assistent-Accountant

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent-Accountant voor 36 tot 40 uur per week. WEA Rivierenland is succesvol accountantskantoor…
Bekijk vacature
Menu