Werken bij

WEA Rivierenland is een succesvol accountantskantoor in Zaltbommel met een jong en enthousiast team. Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, salarisadministratie etc. Bij deze dienstverlening maken wij gebruik van moderne middelen. Omdat wij van korte lijnen houden, hebben onze klanten een vast contactpersoon.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen plezier hebben in hun werk. Als je plezier hebt in wat je doet, kun je succesvol zijn in hetgeen je doet. We bieden een zelfstandige baan in een ongedwongen en prettige werksfeer, tegen een goed salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er bij ons altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Lees snel verder.

Solliciteren

Wil je ook met plezier naar je werk en kies je voor een werkgever met verstand van jouw vak? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen.

Staat er geen passende vacature voor je tussen? Voor echte kanjers is er altijd plaats! Een open sollicitatie kun je sturen naar edebruin@wearivierenland.nl

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk onze teampagina.

Stagiaires

Wij maken graag tijd vrij voor het begeleiden van studenten en stagiaires. Wij begeleiden jaarlijks studenten bij hun meewerkstage in het 3e leerjaar en zijn praktijkbuddy voor studenten in het 1e of 2e leerjaar. Ben je op zoek naar een stageplaats? Neem dan contact met ons op.

Ben je nog niet gestart met je opleiding, maar wil je wel graag weten of accountancy iets voor je is? Wij vertellen graag met enthousiasme over onze mooie vak.

Onze Vacatures

Salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Salarisadministrateur voor minimaal 32 uur per week. Als salarisadministrateur bij WEA Rivierenland verzorg…
Bekijk vacature

Assistent-Accountant

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Assistent-Accountant voor minimaal 36 uur per week. WEA Rivierenland is een succesvol accountantskantoor…
Bekijk vacature
Menu