Werken bij

WEA Rivierenland is een succesvol accountantskantoor met een jong en enthousiast team. Vanaf de vestigingen in Zaltbommel en Culemborg ondersteunen we onze klanten onder andere op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies en salarisadministratie. Wij zijn een modern kantoor waarbij de klant centraal staat.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen plezier hebben in hun werk. Als je plezier hebt in wat je doet, kun je succesvol zijn in hetgeen je doet. We bieden onze medewerkers een zelfstandige baan in een prettige werkomgeving, tegen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er bij ons altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Lees snel verder.

Waarom WEA Rivierenland?

Warm welkom in een jong en enthousiast team

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Goede persoonlijke begeleiding

Voor studenten

Binnen WEA Rivierenland investeren wij met plezier in de toekomst. Of je nu bij ons komt stage lopen, afstuderen of meer wilt weten over ons mooie vak? Wij vertellen je graag vol passie wie we zijn, waar we voor staan en welke rol jij kunt vervullen binnen ons team. En van jou horen we graag welke ambities je hebt. We hebben diverse mogelijkheden voor zowel MBO als HBO studenten.

Solliciteren

Wil je ook met plezier naar je werk en ruimte voor ontwikkeling? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen.

Staat er geen passende vacature voor je tussen? Voor echte kanjers is er altijd plaats! Een open sollicitatie kun je sturen naar edebruin@wearivierenland.nl

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk onze teampagina.

Onze Vacatures

Cliëntadviseur

Vacature cliëntadviseur Maak je graag deel uit van een enthousiast team en wil je werken op een modern kantoor? Goed…
Bekijk vacature
Menu