Werken bij

WEA Rivierenland is een succesvol accountantskantoor in Zaltbommel met een jong en enthousiast team. Wij ondersteunen onze klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfseconomisch advies, salarisadministratie etc. Bij onze dienstverlening maken wij gebruik van moderne middelen en houden wij van korte lijnen.

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen plezier hebben in hun werk. Als je plezier hebt in wat je doet, kun je succesvol zijn in hetgeen je doet. We bieden een zelfstandige baan in een prettige werkomgeving, tegen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er bij ons altijd ruimte voor groei en ontwikkeling. Spreekt dit je aan? Lees snel verder.

Solliciteren

Wil je ook met plezier naar je werk en ruimte voor ontwikkeling? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om ons je cv met motivatie te sturen.

Staat er geen passende vacature voor je tussen? Voor echte kanjers is er altijd plaats! Een open sollicitatie kun je sturen naar edebruin@wearivierenland.nl

Benieuwd naar je toekomstige collega’s? Bekijk onze teampagina.

Stagiaires

Wij maken graag tijd vrij voor het begeleiden van studenten en stagiaires. Ben je op zoek naar een stageplaats of een leer/werkplaats? Neem dan contact met ons op.

Ben je nog niet gestart met je opleiding en benieuwd of accountancy iets voor je is? Wij vertellen graag met enthousiasme over ons mooie vak.

Onze Vacatures

Menu